Popel a prach

Knihy/Nápady » Popel a prach

17.8.2020, ElleJakobson

Sebastianova slova šla mimo ní. Její pohled byl plně upřen na stan. Až nyní to pořádně viděla. Tu temnotu, která ho obklopovala. Číhala a držela se látky, skrývala tu, z níž proudila. 
Cítila, jak se jí svírá hruď. Nedokázala se pohnout. Nohy se jí zarazily do země, jako by zapustila kořeny. Nemohla odtrhnout zrak. Dívalo se to přímo na ni.

První příběh, který zde budu publikovat se jmenuje Popel a prach - Fantom. Žánrově spadá do dobrodružného fantasy. 

Anotace:
Charlotte, již od mala, vídala věci, které nejsou vidět pouhým okem. Duše mrtvým, jež jí žádaly o pomoc. O dořešení problémů, které je držely mezi světem živých a říší mrtvých.
Sebastian je jedním z nich. Ale mezi ostatními duchy, jež Charlotte vyhledávaly, je něčím zvláštní. Není z její doby a nedokáže jí zodpovědět, jak zemřel, natož jak přeskočil časovou paralelu.
Steve je školní fotbalová hvězda, na první pohled má vše. Je hezký, sportovně nadaný a bohatý. Nikdo nemá tušení, jaké kostlivce z dětství ukrývá ve skříni a jak moc se prolínají s dětstvím jeho otce.
Cesty těchto tří se protnou a sled okolností je přiblíží více k rozřešení smrti jednoho z nich. Přímo na místo jeho skonu. Tři sta let nazpět.

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Webové stránky zdarma